Voorwaarden

Voorwaarden

 • De huurder ontvangt binnen enkele dagen na reservering de bevestiging van de boeking en verbindt zich daarmee voor de genoemde huurperiode.

 • De huurder verplicht zich het huis en het daarbij behorende terrein in goede staat en veegschoon achter te laten. Eindschoonmaak is bij de huurprijs inbegrepen, echter de vaat moet zijn gedaan en de vuilniszakken moeten zijn verwijderd.
  Eventuele extra schoonmaakkosten en/of herstelkosten zullen worden ingehouden op de betaalde borg.
  De borgsom zal in principe binnen 10 dagen na beeindiging van het verblijf worden teruggestort.

 • Wanneer het aantal huurders, zoals dit in de reservering en de bevestiging genoemd wordt, de capaciteit overschrijdt zonder voorafgaande toestemming, behoudt de eigenaar zich het recht voor het teveel aan huurders te weigeren.

 • De huurovereenkomst wordt van kracht op het moment dat de verhuurder de helft van het totale huurbedrag heeft ontvangen voor de in de bevestiging genoemde datum. (In principe zal dit zijn binnen 2 weken na reservering).
  Na genoemde datum vervallen uw aanspraken op de huur van het huis. Na ontvangst van de helft van het huurbedrag, ontvangt u hiervan een bevestiging met daarbij de routebeschrijving en de algemene informatie voor de huurder.
  De tweede helft van de te betalen totaalsom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te worden voldaan. Bij boeking binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode, dient het totale bedrag in een keer te worden overgemaakt.

 • De huurder verklaart zich aansprakelijk voor eventuele schade aan het huis, het terrein en de inboedel die door toedoen of nalatigheid van de huurder is ontstaan tijdens de huurperiode danwel daarna.

  Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 • Alle annuleringen dienen aan ons bekend gemaakt te worden middels een aangetekend schrijven. Wij hanteren de volgende schadeloosstelling:

  • annulering meer dan 8 weken voor aanvang van de huurperiode: 10 % van het huurbedrag
  • annulering 8 weken voor aanvang van de huurperiode: 20 % van het huurbedrag
  • annulering 6 weken voor aanvang van de huurperiode: 50 % van het huurbedrag
  • annulering 4 weken voor aanvang van de huurperiode: 75 % van het huurbedrag
  • annulering 2 weken voor aanvang van de huurperiode: 100% van het huurbedrag
  • de eenmalige boekingskosten worden niet gerestitueerd.
Overige voorwaarden 

Bedden en linnengoed.
U kunt zelf hoeslakens voor matrassen en hoezen voor dekbedden en kussens meenemen, evenals hand- en theedoeken e.d.
Het huren van lakensets is in principe verplicht (€ 10,00 per persoon), maar indien u bij uw reservering aangeeft zelf lakens mee te willen nemen, dan kan hier in overleg van worden afgeweken.

In de ouderslaapkamer vindt u een lits-jumeaux (2 matrassen van 90x2.00), de daarnaast gelegen slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1.40x2.00). De derde slaapkamer heeft 1 1-persoons bed (90x2.00) en een lits-jumeaux (2 matrassen van 90x2.00).
Het is mogelijk een laken- en/of linnenpakket te huren voor € 10,00 per persoon. U kunt bij uw reservering aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Kachel.
U kunt, indien nodig, de kachel aanmaken met het hout in de schuur, waarbij wij u verzoeken zuinig om te springen met het hout. Vooralsnog rekenen wij hiervoor geen kosten, zolang er niet onnodig veel hout gebruikt wordt.


Schoonmaak.
De eindschoonmaak kost € 60,00, echter als wij van mening zijn dat er nog extra schoonmaakwerkzaamheden gedaan moeten worden vanwege buitensporige vervuiling, dan brengen we € 20,-- per uur in rekening, die in mindering worden gebracht op de waarborgsom. Dit geldt eveneens voor alle extra gemaakte kosten.